Sziasztok! 98-as Lanos 1.5 SE lépcsőshátú. Van, hogy üresben leáll, sarkon, körforgalom előtt... amikor kedve tartja, de egyre sűrűbben ( már fél éve keresem a hiba forrását). Teljes kipufogórendszer cserélve ( lyukas volt három helyen); gyertyák, gyújtókábel cserélve. Szűrők, olajcsere is volt. A leállás mellett, dadog az autó ( ugyan úgy, ahogy az előző hozzászólónak), eddig csak kettes, hármasban csinálta. Van hogy nyomom a gázpedált mégjobban bedadog, olyan hangja van, mintha lefojtaná valami a motort. Ugrál előre- hátra... irgalmatlan idegesítő és már a városból sem megyek ki ( Gyál). Legutóbbi tippünk az üzemanyagszivattyú, vagy az ahhoz tartozó relé ( ezt a neten olvastam). Ránéztem a szivattyúra, de nem a hátsó ülés alatt van, a helye ott van, de csak egy fekete műanyag "kupak" lkátszik, kopogtattam és mintha üres lenne. Bocs, hülye vagyok az autókhoz, lehet csak kell pattintani a műanyagfedelet?

Hallottam olyat is, hogy a szivattyú a tank mellett vagy benne van. Ezt a típust mindkettővel gyártották egy autóboltos szerint... Van tippetek hol és hogyan nézzem meg hol van? Még valamit kihagytam! Fontos! Apám javaslatára kipróbáltuk és leszereltük az üzemanyagszűrőt. Gyújtást ráadom, lök némi üzemanyagot aztán kész, semmi. Úgy tudjuk folyamatosan pumpálnia kéne... Rosszul tudjuk, vagy ezek szerint tényleg az AC pumpa a hibás?
Köszi a válaszokat! Bízom bennetek, mert már más esélyem úgy sincs!