0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
tudom hogy van sok tdi ami megy mit disznó de köztudott egy felhúzot diesel soh nem fog felérni egy fehúzott turbóbenzinel ugyanazon cm3 velNekem is van egy haverom seat leon tdi 2l mocskosul megy de igazábol a nyomaték ami megfogott benne.Nem leszolom a dieselt bár utálom még a hangját is de azért nekem is van egy BMW tds apám után (örökség)sajnos nem rég veszitettem el apámat és csk hogy megmaragyon kedvenc kocsija azt is a nyakamba vettem.Átírás stb stb.Nah de lesz videó össze hozom valahogy :)Jó a diesel tuning desajna nem bírja sokáig és igen pénztárca szaggató tud lenni egy javítás nem?Használ valai E85 ??? tapasztalat??Tudtátok hogy az esperot át lehet állítani 95-98 ra az ecu-nál és az gyári megoldás nem kokány..
Idézetet írta: espero - 2010 Május, 28, 14:22:54 pmtudom hogy van sok tdi ami megy mit disznó de köztudott egy felhúzot diesel soh nem fog felérni egy fehúzott turbóbenzinel ugyanazon cm3 velNekem is van egy haverom seat leon tdi 2l mocskosul megy de igazábol a nyomaték ami megfogott benne.Nem leszolom a dieselt bár utálom még a hangját is de azért nekem is van egy BMW tds apám után (örökség)sajnos nem rég veszitettem el apámat és csk hogy megmaragyon kedvenc kocsija azt is a nyakamba vettem.Átírás stb stb.Nah de lesz videó össze hozom valahogy :)Jó a diesel tuning desajna nem bírja sokáig és igen pénztárca szaggató tud lenni egy javítás nem?Használ valai E85 ??? tapasztalat??Tudtátok hogy az esperot át lehet állítani 95-98 ra az ecu-nál és az gyári megoldás nem kokány..Részvét a fater miatt!Igen sajna a diesel tuning nem egy tartós dolog.Ahogy a haveré sem megy 2 hónapot végig egy motorral nagyobb javitások nélkül.De nem is csoda hiszen az iveco 2.8 turbó dolgozik benne ami ad az élvezetnek odabent.E85-öt már elég skan használunk itt de a saját topikjában láthatod ez itt OFF.
sziasztok! Az esperoba obd vagy eobd van vagy mi??
Idézetet írta: espero - 2010 Június, 03, 18:40:41 pmsziasztok! Az esperoba obd vagy eobd van vagy mi??obd szerintem
Espero bontott alkatrészek jó árban eladó!!Karosszéria elemektõl kezdve belsõ kárpitig a motor alkatrészeken!!!Elérhetõség: tosmagidavid@citromail.huÍrj és képet is tudok akár küldeni illetve személyesen megnézhetõ/átvehetõ.
Hali mindenkinek!Daewoo espero első ajtaiban tudja valaki milyen hangszóró való ?? Már mint a méret 10cm,13cm,16cm ámérő esetleg mert még nem akkarom addig mmegbontani amég nem vetttem bele másikat
Sziasztok, espero alá befér a 16" kerék vkinek van ilyen ?
Idézetet írta: cimbi05 - 2014 Május, 12, 15:50:51 pmSziasztok, espero alá befér a 16" kerék vkinek van ilyen ? Elférni elfér, de nem mindegy milyen paraméterekkel.Milyen széles a kerék, mekkora az ET érték, mekkora a gumi rajta.