0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Üdv mindenki! Nekem a kérdésem a következ? lenne: milyen osztású felnik mennek rá a Lanosra, mert nem tudom pontosan?Tud valaki olcsón alufelnit szerezni jó a 13"-s is!!
Idézetet írta: "janoo84"Üdv mindenki! Nekem a kérdésem a következ? lenne: milyen osztású felnik mennek rá a Lanosra, mert nem tudom pontosan?Tud valaki olcsón alufelnit szerezni jó a 13"-s is!!Ha jól tudom 4X100-as a Lanos, de nem biztos. Olcsó alufelnit talán a www.gumibolt.hu oldalon találsz. De internet és böngészés. Talán kapsz olcsón. Üdv:sznuni
Sziasztok,Szerintetek hol találok els? ködlámpátvan valami jó bontó esetleg?
Egyébként kinnt van a Klub oldalán nagy bet?kkel!Daewoo(Chevrolet)-Hyundai Bontó :arrow: http://www.chevyklub.hu/
a helyzet a köv:a zrínyi úton lév? bontósnál: 7.000,-Ft / darab, a gyári a koreánál 7.250,- Ft / darab a gyári els? ködlámpa.
akkor máris felteszem a köv. kérdésemet:minden lanosnal ilyen a központi zár?csak kulccsal tudom m?ködtetni (kívülr?l) a távirányító csak a riasztót vezérli. már utánaérdekl?dtem 3 helyen a témának (www.vilcomp.hu www.caesaralarm.hu és www.autoriasztok.hu) de ha vannak akkor szívesen olvasnék saját tapasztalatokat is az 'átkötésr?l'...és el?re is bocs ha sokat kérdezek. péntek óta vagyok lanos tulajdonos (és az el?z? kocsimmal is sokat fórumoztam az indexen.)
Nekem a 98-as Lanoson a távirányító egyszerre m?ködteti a riasztót és a kp. zárat. és külön a kulcsal is m?ködik a kp.zárLehet, hogy az enyém már buherálva van, mert a bizt táblánál találtam egy extra biztosítékot és nem tudom, hogy mit biztosít. (Még nem próbáltam megkeresni)Üdv. Sztaki
Idézetet írta: "Sztaki"Nekem a 98-as Lanoson a távirányító egyszerre m?ködteti a riasztót és a kp. zárat. és külön a kulcsal is m?ködik a kp.zárLehet, hogy az enyém már buherálva van, mert a bizt táblánál találtam egy extra biztosítékot és nem tudom, hogy mit biztosít. (Még nem próbáltam megkeresni)Üdv. Sztakicsak azért kérdem, mert ismer?s lanosa is úgy m?ködik, mint az enyém ezek szerint a tied rendesen megvan csinálva.
Nem lehetséges az, hogy ez a felszereltségt?l is függ?Sztaki
Tudja valaki, hogy kell az els? ajtókra felszerelni egy ilyen légterel?t? Egyszer?en be kell pattintani? Tavaly nyáron az el?z? kocsimban a könyökléses vezetés miatt teljesen begyulladt a bal vállam, mozdítani sem bírtam 3hétig... igaz abban nem volt klíma ;-) de egy ilyet akkor is szeretnék a kocsira.Bárdinál kapható: ~7.800 pénzért...
Idézetet írta: "Viper"Próbáld meg itt :arrow: www.heko.huNáluk ~5000.- lenne a légterel?, igaz nem olyan nagy buborék, mint a Szatunás, hanem egy kicsit vékonyabb és ezáltal dizájnosabb!SZERINTEM!Jaj azt majd elfelejtettem: Nem egy nagy ördöngösség, de itt be is rakják neked ha kell!köszi az infót hívom majd ?ket is.
Próbáld meg itt :arrow: www.heko.huNáluk ~5000.- lenne a légterel?, igaz nem olyan nagy buborék, mint a Szatunás, hanem egy kicsit vékonyabb és ezáltal dizájnosabb!SZERINTEM!Jaj azt majd elfelejtettem: Nem egy nagy ördöngösség, de itt be is rakják neked ha kell!
Nálam is megrendelheted ugyanugy 5000.-. csak kb 2 nap mire megjön.Ez Satunás.Üdv:sznuni
Márkatársaim!A Lanosban mindenkinél úgy van, hogy az órát nem lehet délutáni id?re - azaz 24 - órás formátumra állítani??Ezt már régen meg akartam kérdezni, csak most pattant ki bel?lem! :oops1: