0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
hello200 hozzászólás után tudsz új témát indítani mit szeretnél írni?
Az lenne a kérdésem, hogy az idei tagdíjam megérkezett-e a számlára? Kb. egy hónapja utaltam el.
Idézetet írta: captainb - 2015 Április, 21, 07:11:37 amAz lenne a kérdésem, hogy az idei tagdíjam megérkezett-e a számlára? Kb. egy hónapja utaltam el.Nem néztem még.De nem is kellett volna utalnod a tagdíjat.
Idézetet írta: sznuni - 2015 Április, 21, 08:43:23 amIdézetet írta: captainb - 2015 Április, 21, 07:11:37 amAz lenne a kérdésem, hogy az idei tagdíjam megérkezett-e a számlára? Kb. egy hónapja utaltam el.Nem néztem még.De nem is kellett volna utalnod a tagdíjat. Hoppá.... De, de. Szasszával megdumáltam, hogy mivel megint nem voltam itthon feb 20-ig, utólag befizetem a számlára. Szassza! Nem így volt?
Idézetet írta: captainb - 2015 Április, 21, 09:34:01 amIdézetet írta: sznuni - 2015 Április, 21, 08:43:23 amIdézetet írta: captainb - 2015 Április, 21, 07:11:37 amAz lenne a kérdésem, hogy az idei tagdíjam megérkezett-e a számlára? Kb. egy hónapja utaltam el.Nem néztem még.De nem is kellett volna utalnod a tagdíjat. Hoppá.... De, de. Szasszával megdumáltam, hogy mivel megint nem voltam itthon feb 20-ig, utólag befizetem a számlára. Szassza! Nem így volt? Megérkezett és vissza is utaltam neked.Részletekről beszélhetünk délután.priviben.
dede , így volt, csak utána jött a dolog, mert első körbe kiküldtem mindenkinek a mail-t, és utána volt a dolog, hogy állllj.de nyugi már vissza is ment az összeg
igen, mert az nem köremailben ment ki, és rájöttem, hogy te nem nézel fórumot meg facebookot az óceán közepén
Sziasztok!Légyszi segítsetek! Megbízható és hozzáértő nubira szerelőt keresek Budán és környékén.KösziKuut
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a privát üzenetekben nem látom a kimenő (saját) üzeneteimet, csak a bejövőket. Így nem tudom nyomon követni a beszélgetést. Mi lehet a megoldás erre a problémára? Előre is köszi!
üdv! lehet pont ilyen motorral, vagy lpg-set nem találsz, de tedd fel kérdésed, hátha tud neked valaki segíteni