0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Idézetet írta: bigsee - 2019 Július, 03, 18:19:31 pmÜdv újra itt!Ugyanezen Kaloshoz kellene az a felső műanyag váltómű, amelyet a váltókar mozgat. Ki van kopva a rugó fészke és nem ugrik vissza 0 helyzetbe a kar, váltás közben. Nem tudom, hogy hívják ezt a cuccot, de sajnos cserélni kell, nem hiszem, hogy moduláris lenne.ez full értelmetlen
Üdv újra itt!Ugyanezen Kaloshoz kellene az a felső műanyag váltómű, amelyet a váltókar mozgat. Ki van kopva a rugó fészke és nem ugrik vissza 0 helyzetbe a kar, váltás közben. Nem tudom, hogy hívják ezt a cuccot, de sajnos cserélni kell, nem hiszem, hogy moduláris lenne.
Idézetet írta: sebike - 2019 Július, 03, 20:51:45 pmIdézetet írta: bigsee - 2019 Július, 03, 18:19:31 pmÜdv újra itt!Ugyanezen Kaloshoz kellene az a felső műanyag váltómű, amelyet a váltókar mozgat. Ki van kopva a rugó fészke és nem ugrik vissza 0 helyzetbe a kar, váltás közben. Nem tudom, hogy hívják ezt a cuccot, de sajnos cserélni kell, nem hiszem, hogy moduláris lenne.ez full értelmetlenváltókar kulissza.
Idézetet írta: sznuni - 2019 Július, 14, 19:56:57 pmIdézetet írta: sebike - 2019 Július, 03, 20:51:45 pmIdézetet írta: bigsee - 2019 Július, 03, 18:19:31 pmÜdv újra itt!Ugyanezen Kaloshoz kellene az a felső műanyag váltómű, amelyet a váltókar mozgat. Ki van kopva a rugó fészke és nem ugrik vissza 0 helyzetbe a kar, váltás közben. Nem tudom, hogy hívják ezt a cuccot, de sajnos cserélni kell, nem hiszem, hogy moduláris lenne.ez full értelmetlenváltókar kulissza.1.2 bowenes bowden van bele szilent és komplett váltókar ennyi
Sziasztok!2005-ös chevy sparkunkhoz keresek hátsó sárvédő javitó íveket és küszöbboritásokat.Tudtok segíteni hol találhatnék jó áron?És hogy esetleg megegyezik-e a matizéval?köszönöm.Kun Sándor
Üdv! Vagytok meg?
Idézetet írta: bigsee - 2021 Március, 03, 06:34:00 amÜdv! Vagytok meg? vagyunk csak a bolt költözés alatt vaninfo@sn-car.hu email címen célszerű kommunikálni velünk