Tegnap végre összeraktam egy új kamerarendszert itthonra.
Egyelőre asztalon.
Heteket csúszott a projekt, mert a switch-et előtte jó darabig kerülgettük idebent, majd kivittem a garázsba és eltettem egy biztos helyre.
Majd keresni kezdtem...
Tegnap végre kiszedtem az autót, módszeresen átkutattam a területet és legnagyobb meglepetésemre a a "Poe switch otthonra" feliratú dobozban meg is találtam. Nyilván nem a "kamerák otthonra" doboz alatt/mellett.
Van ugyanis egy rakat azonos méretű dobozom, mert azokat lehet jól pakolni, nem billeg, borul semmi. Cserébe rájuk kell írni mi van bennük, mert kívülről ugye egyformák.
Szóval tegnap átnéztem a sw-t és felfedeztem az ipari környezetben eddig nem használt, de otthonra jó dolgot.
Pl tud gofence-t a mobil appra, ha kilépek a körzetből átvált nem vagy otthon módra, ha belépek vele, akkor otthoni mód. Pl leállítja rögzítést bizonyos kamerákon, vagy átkapcsol mozgásérzékelősre, vagy akármi. Lehet, hogy akkor teszek fel majd belülre is....
Ja, ezek már leszerelt kamerák. A dome-okkal semmi teendő, de a csőkamerák árnyékolói kivétel nélkül erősen madárszarosak. Megvan a mai program...