Akkor mesélek egy mostani storyt.
Meg akartam nézni online a Szilveszter rallyt, de a hivatalos oldalon egy link fogadott, ahova regisztrálni kellett, hogy nézhessem bizonyos online lejátszón keresztül.
Kicsit gyanús volt a történet, de mivel a hivatalos oldalon volt nem gyanakodtam. Regeltem és mivel ingyenesnek hírdették nem értett, miért kell megadni a kártyaszámot meg a többit. Gondoltam ez nem átverés, mert a rallyszakág küldött ide. Megadtam az adataimat és semmi második lépcsős kérdés nem volt, mert hát minek is lett volna, hiszen ingyenes. Hát nem az volt, hogy a regelés után egyszer 1 dollárt, majd 2,90 dollárt is levontak. Rákérdeztem a hivatalos oldalon, hogy ez mi?? Semmi válasz. Mi több semmit nem tudtam nézni, mert a linken nem működött semmi, ekkor megint kérdést tettem fel, hogy biztos én vagyok a béna. Semmi válasz. Eldöntöttem magamban, hogy faxa levontak 4 dolcsit és semmi. Rohadjanak meg. Ám a meglepi január 1-én ért, amikor is 41,50 dollárt vontak le a számlámról. Próbáltam megint elérni az oldalt, de semmi. TEHÁT ÁTVERTÉK TOMIT? MINT SZART A PALÁNKON.
Fasza. Kissé idegesen hívtam a bankomat az OTP-t, hát nem sikerült elérnem senkit, vagyis a gépeket igen, meg egy hölgy kapcsolt, ahol pontosan 30 percig vártam, majd letettem. Mondom oké január 1 van nem dühöngök. 2-án is felhívtam, kapcsoltak és fel is vette egy hölgy. Elmondtam a problémám, erre azt javasolta tiltsam a kártyámat és igényeljek másikat. Mondom és addig? Van rajta pénz hogy jutok hozzá? Hát bemegyek a fiókba és felveszem a pénzt. Mondom akkor összefoglalom. Letiltom a kártyám és igényelek másikat és tudom használni, amíg nem jön meg az új? IGEN. Megtettem a lépéseket. Hát nem. Miután letiltottam, hogyan tudnám használni? Ez csak miután megtettem jutott eszembe. Namármost szombaton 2-án nincs nyitva semmi. Online csináltam mindent és ott is közölte, hogy majd munkanapon 4-én próbáljak új kártyát igényelni. Hurrá. De akkor hogy jutok a pénzemhez???? Sehogy. Majd ma. Mehetek a bankba és vehetem fel a pénzemet. Én hibám volt a baj, de a kiszolgálás is problémás volt. Betudom a január 2.-ának.
Ha ez nem lett volna elég nektek, december 23-án elmentem vásárolni. Fizettem kártyával, majd közölte a pénztáros, hogy hibás tranzakció és próbáljuk újra. Mondom oké. Újra próba és működött. Elmentem egy másik boltba, ott is fizettem volna, amikor megnéztem az üzeneteimet. 2X vonták le ugyan azt a pénzt. Vissza a boltba, hogy 2X vonták le, főnök válasza, nem gond, majd a bank visszautalja 3-4 napon belül. Mondom semmi jegyzőkönyv, semmi papírmunka? Neeem, majd a bank intézi. Mondom oké. Elmentem vártam és vártam. Mondom oké ünnepek vannak, lassabban megy az ügyintézés. De 30-án felhívtam a bankot, hogy ilyenkor mi van? Erre a hölgy. Be kell adnom egy kérelmet és elbírálják és majd 15-30 napon belül visszautalják. MIVAAAAAAAAAAAAAAN? Rossz a termináljuk és hibáznak és én várjak 1 hónapot a pénzemre? EZ KOMOLY? Nem, ez Magyarország és a BANKOK. Telefonon leadtam a kérelmet és most várok. Szóval összefoglalva. Amúgy kibaszottul szar év volt ez a 2020 és most rátettek egy lapáttal. 2X is átvertek így év végére és közel 33000.- om elúszott. Ebből, ha minden jó visszakapom a 2X levontat. NA EZ MAGYARORSZÁG ÉS EZ A FASZA ÉVKEZDÉS.