Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Attila079

Oldalak: [1]
1
Prince, Leganza, Evanda, Epica / Re:Leganza, Evanda, Epica
« Dátum: 2017 November, 17, 20:09:06 pm »
Nos meglett a hiba a gép újra üzemképes. A kormányoszlopnál , jobban mondva a kuplung felett van egy fekete doboz, melynél van két relé is. Nos ott is vannak bizti abból 2 kaput volt. Csere, majd láss csodát a Sárkány újra éledt:))) :taps:

2
Prince, Leganza, Evanda, Epica / Re:Leganza, Evanda, Epica
« Dátum: 2017 November, 09, 06:09:36 am »
Az autó gyári cuccokkal van felszerelve, de nem reagál semmire, a gyújtásra csak pörgeti a motort, de mint említettem, nincs se ablakemelő, se kp.zár, se piros fény a katicán...  :gondolkodik:

3
Prince, Leganza, Evanda, Epica / Re:Leganza, Evanda, Epica
« Dátum: 2017 November, 07, 20:09:08 pm »
Sziasztok!

 Van egy nagyon tuti Daewoo Evandám, de sajnos a mai napon beültem ablak felteker autó leállít, és azóta nem tudom elindítani az autót. A riasztó led nem világít, nem működik a központi zár, és az ablakemelő se :ima:, forgatni ugyan forgatja a motort, de semmi más. Jó lenne ha működne az újra az autó, mert nagy szükségem van rá. és eddig nagyon meg voltam vele elégedve. Üdv Attila

Oldalak: [1]