Itt nálunk van egy klímás emberke, illetve úgy rémlik nagyon nincs más, így én hozzá vittem. Kérdeztem akkoriban, de se jót se rosszat nem mondtak róla. Nekem jóra megbütykölte.
Semmi kormányos tapasztalatom. Várj egy kicsit, hátha a Sebi tud mondani valamit ennyi alapján is, illetve Josh is végigküzdött anno minden létező dolgot szinte a Lanosán, hátha…
Klímánál van még egy, dryer-nek hívja az alkatrész katalógusban, szárítószűrő, meg kell legyen egy szelep is valahol a párologtatónál. Nem tudom ezek mennyire hajlamosak elromlani. Az enyémek húsz éve mennek.
http://daewoo.prokee.hu/Leganza/8310.htmFűtésem most sincs normális. Talán nem is volt sose.

Vittem már szerelőkhöz is, mintha jobb lett volna utána, de…
Levegős papíron nem lehet, ki kell dolgozza magából. Koszos az lehet maga a radiátor, de az enyémet akkor cserélték mikor legutóbb szerelgették, talán két éve. Lyukas volt. Vizet is cserélem többé-kevésbé rendesen két-három évente. Itt valami más lesz. Majd most már tényleg leállítom egy hétre a nyáron, és szétszedem magam, amit tudok és kiderítem.
Lyukas vízcső? A nem lyukas okozhatja!

Nem hiszem. Ha úgy amúgy lyukas vízcsöved lenne, nem a két végén, az más bajokat (is) okozna. Főleg ha elfogy a víz.