0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Idézetet írta: guszesz - 2011 Október, 21, 13:24:44 pmIdézetet írta: sznuni - 2011 Október, 21, 09:43:41 amAkkor szívesen látunk itt minden regisztrált Lacetti klubos kollégát, ha esetleg valami fontos vagy nem fontos dologról lenne szó.Üdv:sznuniNagyon szépen köszönjük ezt a lehetőséget!!! Ezért én meg is ragadnám és a Lacetti klubos társakat szeretném megkérni ,hogy aki tudja Stocz főnök tel számát azt kérem küldje el nekem! A hétvégére beszéltünk meg vele egy találkozót csak sajnos a fórum működésképtelensége miatt nem tudom az üzeneteimből a számot. Megírtam pü-ben.
Idézetet írta: sznuni - 2011 Október, 21, 09:43:41 amAkkor szívesen látunk itt minden regisztrált Lacetti klubos kollégát, ha esetleg valami fontos vagy nem fontos dologról lenne szó.Üdv:sznuniNagyon szépen köszönjük ezt a lehetőséget!!! Ezért én meg is ragadnám és a Lacetti klubos társakat szeretném megkérni ,hogy aki tudja Stocz főnök tel számát azt kérem küldje el nekem! A hétvégére beszéltünk meg vele egy találkozót csak sajnos a fórum működésképtelensége miatt nem tudom az üzeneteimből a számot.
Akkor szívesen látunk itt minden regisztrált Lacetti klubos kollégát, ha esetleg valami fontos vagy nem fontos dologról lenne szó.Üdv:sznuni
úúú bakker nem eccerű, kitartást és remélem hamarosan megoldódik a probléma