Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - Chas

Oldalak: [1]
1
Regisztráció / Hibás e-mail cím miatt törlés
« Dátum: 2011 Március, 01, 09:51:38 am »
Sziasztok!
Itt fogom értesíteni azokat a felhasználókat, akiket hibás (címre nem továbbítható) e-mail címek miatt törlök.
Az első máris megvan:                  suncypuncy oka     <rewnas@citromail.hu>:
91.83.45.21 does not like recipient.
Remote host said: 550 5.1.1 sorry, no mailbox here by  that name / Sajnaljuk! A cimzett ismeretlen, a level nem tovabbithato!  (server21.citromail.hu) Giving up on 91.83.45.21.


Amennyiben szeretnéd használni a fórumot, kérlek regisztrálj újra egy működő e-mail címmel!

2
Regisztráció / Regisztrációval kapcsolatos megbeszélés!
« Dátum: 2011 Február, 06, 18:44:31 pm »
Aki helytelenül adja meg regisztráláskor a mail címét, nem fogom többé keresgetni mit írt el, visszapattanik a levél, akkor törlöm a felhasználót!
A visszapattanó levelek most már csak nálam csapódnak le, így jó eséllyel én fogom őket kitakarítani.
Chas

3
Kávézó zamatos témákkal / FunFan Nyelvsuli
« Dátum: 2010 Október, 16, 15:39:37 pm »
Sziasztok!

A legutóbbi minitalin felmerült pár embernél a nyelvtanulás kényszere.
Szeretném felmérni, hogy hány embert érdekelne a dolog.
A felállás: Angol, Német és Francia nyelvû oktatást vállalnánk (vállalkozásilag) tanfolyami szinten, de akár egyéniben is. A tanfolyamok idõpontjai jelenleg képlékenyek, így még alakítható. Az azért jó lenne, ha egy szinten lévõ emberek (pl nulláról induló) egy típusú (pl hétvégi) tanfolyamra tudnának jelentkezni.
Tanfolyam típusok: Normál (2x2 óra), Hétvégi (1x4 óra), Gyorsított (3x2 óra), Intenzív (5x4 óra), Egyéni.
A tanfolyamok alap és közép szinten 60 órásak, egy 60 órás modul egy szintet lép fel. (Értsd: 0-ról A1 [minimum szint] 60 óra, A1-rõl A2 [alap szint] újabb 60 óra, A2-rõl B1 [küszöb szint {ez után lehet megpróbálni egy alap fokú nyelvvizsgát}] újabb 60 óra). Vizsgára felkészítés 30 órában csak a megfelelõ szintû embereknek. Tehát 0-ról alap fokú nyelvvizsgáig eljutni minimum 180+30 óra felkészülés kell. A 30 órás felkészítést lehet 15 órákkal bõvíteni, ha nem érzi elég jónak magát az ember.
Az áraink nagyjából hozzák az átlagot, egy 60 órás tanfolyamot 54000.- áfás áron csinálunk, amennyiben részletfizetési igény van, az ár némileg változik. Ez szükséges ahhoz, hogy némi biztosíték legyen a cég fennmaradása érdekében.
Szeretném ennek ismeretében megtudni, hogy hány embert érdekelne a dolog. Elsõ sorban budapesten, mert itt van terembérlési lehetõségünk is.

Kérek minden jelentkezõt, hogy írja meg mennyire érzi magát komolynak a tanfolyam elvégzése irányában, mert a céget a ti befizetéseitekbõl fogjuk tudni fenntartani elsõ körben. 5 fõ alatt tanfolyami csoportot nem tudunk indtani, mert egy hónap után csõdöt is jelenthetnénk.

A jelentkezést ezennel megnyitom:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.


U.I.: Elnézést kívánok mindenkitõl, akit nem érdekel a dolog, de mivel a vezetõség tagjai között is volt érdeklõdés, így ezt láttam a legmegfelelõbb helynek.
Chas

Oldalak: [1]