Mivel én sokat vontattam lakókocsit ezért nekem sokkal hamarabb elkoptak.50000 körül már lecseréltem őket.De a Misi is elkopott ennyi alatt.No meg azért nem mindegy hogy milyen a kocsi teljesítménye sem, és a súlya sem elhanyagolható tényező.Mikor a lakóval autópályára mentem föl bizony kell huzatni hogy be tudjak sorolni.Az viszont eszi a gumit.A másik meg az hogy a 2.5-3 mm-és gumi nekem már nem jelent biztonságot, így azt már lecserélem.
Aki meg a Hankookot szidja az még nem használt Matadort, Wanli-t vagy Champiro-t.Lehet hogy hangossá vált de nem egy Contit vettél kétszerannyiért.Ha valaki kényes arra hogy mi van a gépsárkány alatt, akkor én az vagyok, és nem rakatok fel akármit. De az tuti hogy a Hankook nekem bejött.
Még egy fontos dolog.A téligumi használatát ne úri mulatságnak vegyétek!!!!!!És senki ne legyintsen, hogy nekem az nem kell, én tudok vezetni.Nem csodaszer, túlértékelni sem szabad, de az életet jelentő pár métert megnyerheted vele.Tegnap a hóesésben este jött haza a fiam, és egy magabiztos vezetni tudó honfitársunk a kanyarban annak rendje és módja szerint megcsúszott és átvágva szembejövő sávon az útmenti keritésben állt meg.Csak pár méterrel kerülte el a kölyök autóját.Persze mi más mint nyárigumi feszült az autóján.Igaz megspórólt 80000 forintot, de elbukott fél millát ami a kocsiban esett kár.Plussz a kerités, és az a koránt sem elhanyagólható tény, hogy veszélyeztette a fiam az utasa és a saját életét. Megérte????Mellékesen azért azt megjegyezném, hogy a fiam megjegyezte, nem is csúszott nagyon az út.Ja!!!! Hogy az ő kocsiján 4 Conti WinterContact gumi van???Na igen. Nem is csúszott ki.Nem véletlenül vezették be Ausztriában a kötelező téligumi használatát. :taps:Ha ennyi autó van Magyarországon, akkor gyerekek nőjünk már föl arra a szintre hogy megértsük,télen téligumi kell!!!!!

Nemo